Hvad kan man lave? Hvad koster det ? Hvordan foregår det ?
Hos os skal man selv vælge den menu, man gerne vil lave. Vi kan tilbyde mere end 30 forskellige menuer! Vi har inddelt dem i 4 kategorier – rul ned på siden og klik på God mad & hygge – Dansk/Nordisk gastronomi – Vegetar/veganer eller En lille affære…
Du har frit valg på alle hylder, og vi sørger for de bedste råvarer og god musik til arbejdet, så der er alle muligheder for et vellykket arrangement.
Hvad koster det?
Priser, indhold og temaer ses under kategorierne. Vær opmærksom på, at alle priser er ekskl. moms – men inkl. drikkevarer.
Sværhedsgraderne er forskellige, så ring til os og fortæl hvem der kommer, og hvad I gerne vil have ud af det, så guider vi dig gerne til den rigtige menu i forhold til dine ønsker og dit budget.
Hvordan foregår det hos All About Cooking?
Lidt længere nede har vi beskrevet et standard program for afviklingen af et madlavningskursus hos os.
Men vi starter lige med indløbet….
Aftalen
Der er naturligvis mulighed for individuelle tilpasninger af programmet – dem tager vi i første omgang på telefonen, hvorefter de skrives ind i ordrebekræftelsen. Det er altid de aftaler, der fremgår af ordrebekræftelsen, der er gældende for afviklingen – så husk at læse den igennem, når du modtager den.
Menuvalg
Så snart datoen er booket, er det en god idé at vælge den menu, I gerne vil lære at lave. Der er mere end 30 menuer at vælge imellem fordelt på 4 forskellige kategorier og der er frit valg på alle hylder. Ved store hold (over 30) er det en god idé at tale med os om, hvilke menuer, der er velegnede til holdstørrelsen.
Drikkevarer
Drikkevarer er indeholdt i prisen. Til madlavningen serveres husets vine og husets øl (Ale no. 16) og til menuen serveres gode, udvalgte vine, der er afstemt efter retterne – undtagen til menuerne under ‘En lille affære…’ hvor vi serverer husets vine til menuen – men der er naturligvis mulighed for at tilkøbe gode vine til kun kr. 95,00/ person.
Program
Kl. 17:00 – Ankomst. Vi beder venligst om præcis ankomst, da vi ikke har noget venteområde.
Kl. 17:05 – Overtøj hænges i garderoben.
Kl. 17:15 – Velkomstdrink serveres af os. Når madlavningen går igang, så hjælper man sig selv.
Kl. 17:30 – Snack serveres
Kl. 17:40 – Kokken gennemgår aftenens menu, tilberedningsteknikker, råvarer og giver tips & tricks
Kl. 18:10 – Kokken gennemgår køkkenets indretning og inddeler gruppen i mindre hold. Hvert hold laver en ret på menuen. Vi har en spilleliste til hver menu, så man kommer i den helt rette stemning både til madlavning og spisning.
Herefter vasker alle hænder og madlavningen går i gang på de respektive hold. Vi har beregnet ca. 1 ½ – 2 timers madlavning i køkkenet.
Kl. ca. 19:30/20:00 går I til bords. Al maden er nu forberedt i køkkenet og vil blive serveret ligesom på en restaurant, hvor de enkelte hold sørger for anretningen i samarbejde med kokken.
Kl. ca. 22:00/23:00 er arrangementet slut – medmindre I har lyst til at blive længere. Vær blot opmærksom på, at der efter kl. 23:00 tillægges et personaletillæg pr. time.
Vi glæder os til at give jer en lærerig og fornøjelig oplevelse i køkkenet! Vi tager hånd om alle – uanset talent – og sikrer, at alle når i mål med succes og får lækker mad på tallerknen!
Klik på menuen øverst til højre på hjemmesiden eller klik på de farvede kategori-felter længere nede og vælg en menu.
PS.: Som det fremgår af programmet skal man altså blot ankomme med sit gode humør, så klarer vi resten…
Ring derfor trygt og book på 24 65 46 47 eller send en mail til aac@kromans.dk