Teambuilding – madlavning

Mulighederne er næsten uendelige!

All About Cooking er bygget til alle former for teambuilding-, firma- og kundearrangementer mellem 12 og 30 personer. Vi kan godt presse yderligere 4-5 personer ind, hvis I ikke har noget imod kort afstand til nærmeste nabo ;-)

Vi kan imødekomme alle former for gastronomiske ønsker og I bestemmer selv, om I vil lave lidt eller meget – eller sagt på en anden måde – om det skal være hard core madlavning, fokus på hyggeligt samvær, teambuilding eller noget midt i mellem – I bestemmer.

Vi udarbejder gerne menuer til jeres teambuilding med madlavning på baggrund af jeres ønsker og behov.
Se f.eks. eksemplerne nederst på siden eller klik på ‘Madlavningskurser’ eller ‘Hold en fest!’

Ring på 24 65 46 47 eller send en mail til aac@kromans.dk for at aftale nærmere.

Vores lokaler egner sig perfekt til teambuilding eller kundearrangementer med madlavning. De er eksklusivt indrettet med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens. Køkkenet er superlækkert og monteret med Quooker Twin Tab i alle vaske. Bordpladerne er i corian og amerikansk eg og selve maden laver I på den 4,5 m lange og 1,6 m brede kogeø, der altsammen er produceret af Mølballe. Køkkenudstyret er alt det bedste fra bl.a.Kitchen Aid, Magimix og Mauviel. Tallerknerne er naturligvis de lækre fra Pillivuyt smukt akkompagneret af italienske Bormioli glas.

Køkkendesign og indretning er superflot løst af indretningsarkitekt Margrethe Lange MDD

Menuforslag 1
En lille fransk affære…

Brandade rustique med saltdampet torsk og pancetta
Den originale cognacflamberede coq au vin, som den blev serveret i 1500-tallets Frankrig
Profiterolles med hjemmelavet vanilleparfait og chokoladesauce

Kr. 875,00 + moms

Menuforslag 2
En lille italiensk affære…

Hjemmelavet pasta med citronsmør, salvie og hvidløgsbagte cherrytomater
Saltimboca con battuto
Grillet frugt med nøddeparfait og zabaglione creme

Kr. 875,00 + moms

Menuforslag 3
A little continental journey…

Pakoras
Sommerfuglerejer i krydret chokoladesauce
Hjemmelavet pasta med dampede muslinger og tomatsauce
Chicken Rice Hainan med chilipasta og ingefærconsommé med springløg
Rødgrød med fløde og brændt hvid chokolade

Kr. 950,- ex. moms

Menuforslag 4

Dampet hellefisk med ægte hollandaise
Dansk oksehøjreb med rødvinssky, svampe og årtidens grønsag
Cremet skyr med knas og lakrids
Hvid crème brûlée skum med mandelkrokant og blød frugtgelé af røde bær

Kr. 1050,00 + moms

Menuforslag 5

Scampi ‘burger’ med scampimayo og cocktailsauce
Brandy flamberet blæksprutte i tomatsauce
Perlehøne – sous vide – med hindbærinfuserede perleløg og grønne asparges
Mandel/marcipankage med chokoladeparfait og rosmarinolie

Kr. 1150,- ex. moms

Menuforslag 6

Syltede kammuslinger med smørdampet selleri, jordskokker og gulerodssky
Grillet kongekrabbe med grønsager i tempura
Kalvemørbrad med svampe, kål og små kartofler med stegte brisler
Chokolade crème brûlée med valnøddekage og sorbet.

1250,- ex. moms

Se flere menuforslag her… 

Priserne er inkl. undervisningsmateriale, alle råvarer, vinarrangement, lokaleleje, opvask og rengøring.

Få et tilbud på firmaarrangement eller teambuilding med madlavning

Kontakt os på 24 65 46 47 eller aac@kromans.dk og få et forslag til et skræddersyet teambuilding arrangement med madlavning, der passer nøjagtigt til jeres behov. Vores lokaler ligger centralt i København i Trommesalen 4 – tæt på Vesterport station og Hovedbanen.

Kromans.dk