Franske amuser

DKK 1.150,00

Små luksus anretninger i den sofistikerede og elegante genre af de bedste råvarer…

25 på lager

Varenummer: 10004 Kategori:

Beskrivelse

De små franske appetitvækkere er i fokus på dette kursus. Amuser eller helt korrekt amuse-gueule (amysgæl) betyder appetitvækker – og kommer som en lille gratis servering på gode restauranter – forud for den mad, man har bestilt. Der er tale om nogle små, men som regel meget lækre anretninger, der kun fylder en lille mundfuld eller to. De er som oftest udtryk for kokkens inspiration på dagen men bruges også som en lille budbringer på kvaliteten af den mad, der venter én.

I køkkenet lader vi os inspirere af torvets frugt, grønt og urter og får vilde ideer til arbejdet med alt fra kammuslinger og foie gras, til hummer, krabber og tatar på alle leder og kanter. Vi laver små kraftige supper, intense marinader og skarpe saucer til de små elegante anretninger.

Skulle du nu være helt tom for ideer på dagen, så skal vi nok dele rigeligt ud af vores, så vi sammen kan nyde en byge af små fine retter til et godt glas vin eller champagne.

 

 

Kromans.dk