Gastronomikursus

  • om os

  • Teambuilding - madlavning

Spændende gastronomikurser – der skal 12 til et hold!

Nedenfor ser du alle kategorier for vores madlavningskurser – klik på dem – og se alle de forskellige kurser, der findes, og find det gastronomikursus, der passer til jer. Hvad med for eksempel et lækkert, italiensk madkursus? Eller et af de mange andre spændende temaer?

 

Alle vore kurser starter kl. 17:00 og slutter kl. 22:00 (medmindre andet er nævnt eller aftalt vedr. det enkelte gastronomikursus)

 

Vi laver kurser for firmaer og private grupper fra 12 personer og op til 30.
Kontakt os direkte på 24 65  46 47 eller aac@kromans.dk for at aftale dato og tidspunkt.
Vi kan skræddersy jeres madlavningskursus, så det passer nøjagtigt til jeres behov og ønsker.

 

Alle kan deltage i vores madlavningskurser uanset forkundskaber – når bare man kan lide at lave mad. Vi lægger vægt på at gøre vores deltagere bedre til at lave mad, give dem ny inspiration og selvfølgelig nyde bordets glæder i fællesskab. Husk, I kommer for at lære og ikke for at kunne det hele på forhånd :-)

 

Alle priser er – ekskl. moms –  men inklusiv undervisningsmateriale, alle råvarer, lokaleleje, opvask og rengøring samt drikkevarer i et rimeligt omfang – både til madlavning og spisning.

Alle gastronomikurser foregår i vores lækre, specialindrettede lokaler med de bedste hvidevarer fra Gaggenau og Siemens samt kvalitetsudstyr fra for eksempel KitchenAid, Mauviel og Magimix.

Kurserne kan som nævnt skræddersys efter jeres ønsker og interesser – vi kan både arrangere kurser inspireret af lande eller områder, for eksempel et spændende, italiensk madkursus, og kurser inspireret af et emne eller en teknik såsom bagning eller sous vide.

Se hvad andre synes om os her -> https://www.facebook.com/kromanskokkeskole/reviews

 

Find jeres gastronomikursus her

 

Kromans.dk